Καλάθι Αγορών

0 προϊόντα

Ποιά είναι τα κορυφαία χρώματα των γυναίκειων τσαντών για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2019-2020

Ημερομηνία: 2019-05-22

Με το προσεχές καλοκαίρι, έρχεται και η επιθυμία για ελαφριά ρούχα, φωτεινές αποχρώσεις και πολλές ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο. Η φύση αποκαλύπτει τα χρώματα της μέρα με τη μέρα, μέχρι την μέγιστη έκρηξη όλων των αποχρώσεών της και φυσικά η μόδα την αντανακλά. Ακολουθεί τα όνειρα και επιθυμία κάθε γυναίκας  γυναικών που περιμένει τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού με μεγάλο ενθουσιασμό. Καθώς είναι η περίοδος που εμφανίζονται οι πολύχρωμες δερμάτινες τσάντες, ασορτί ζώνες και αθλητικά ή κομψά σακίδια καταλληλά για αυτήν την εποχή.

Και εκεί την στιγμή ακριβώς πριν ανανεώσετε την ντουλάπα σας, το ερώτημα τίθεται αυθόρμητα: Ποια είναι εκείνα τα χρώματα που θα απογειώσουν το στυλ σας και αυτήν την σεζόν,  λοιπόν ας ρίξουμε μια ματιά στις πιο μοναδικές αποχρώσεις των γυναικείων τσαντών για την περίοδο άνοιξη-καλοκαίρι 2019.

Όπως κάθε χρόνο, τα χρώματα που εμπνέουν τους σχεδιαστές είναι εκείνα που έχουν μια φωτεινότητα παρόμοια με τη χαρά που απολαμβάνομε από τον ήλιο και τις πιο ήπιες θερμοκρασίες. Αλλά οι προτάσεις της διάσημης αμερικανικής γραφιστικής εταιρίας   Pantone αποκαλύπτουν πολύ περισσότερα. Ας γνωρίσουμε λοιπόν  όλα τα χρώματα της Pantone για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2019-2020.

Το Ινστιτούτο Pantone Color στο Carlsbad, New Jersey, διαπίστωσε ότι το χρώμα του 2019-2020 ήταν το Living Coral (το φωτεινό κοραλλί χρώμα). Στο εσωτερικό έχει ηλιόλουστες νότες, με ένα άγγιγμα χρώματος και θαλασσινής Αύρας. Πρόκειται για μια ανάμειξη εμποτισμένη από τη ζωή, η οποία ανανεώνεται όταν το φως επιστρέφει για να ξεπεράσει το σκοτάδι και να ζεσταθεί.

Fiesta: Ζεστασιά και φως για την εποχή της ψυχαγωγίας

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Fiesta είναι ένα χρώμα που προκαλεί την αναβίωση των πάρτι και τη ζεστασιά των φιλικών χώρων. Για τους καλοκαιρινούς μήνες, ο τέλειος συνδυασμός είναι με τιρκουάζ, και προς την αντίθετη κατεύθυνση - κίτρινο και φουντουκί.

Jester Red: Αισθησιακό χρώμα για καλοκαιρινά βράδια

Μεταξύ των χρωμάτων της Pantone  για της αρχές του καλοκαιριού 2019-2020, αυτό μπορεί να είναι η πιο έντονη πρόταση χρώματος. Είναι ιδανικό για δερμάτινες τσάντες κατάλληλες για ειδικές περιπτώσεις. Το Jester Red συνδυάζεται τέλεια με το σκούρο μπλε.

Κουρκουμάς: Η γεύση της Ασίας

Το λεγόμενο χρώμα που στην πραγματικότητα είναι αυτό των μπαχαρικών που προέρχονται από τη Νοτιοανατολική Ασία. Ιδιαίτερα ενισχυμένη από την εγγύτητα του χρώματος της μελιτζάνας, απόλυτη και τέλεια απόχρωση για δερμάτινες τσάντες κατάλληλες για την άνοιξη και όλο το καλοκαίρι.