Καλάθι Αγορών

0 προϊόντα

Γυναικείες τσάντες και γιατί είναι τόσο σημαντικές. 

Ημερομηνία: 2019-05-20

Τα ρούχα μας μπορούν να πουν πολλά για εμάς - δεν έχει νόημα να το αρνηθούμε. Όσο κι αν θέλουμε και προσπαθούμε να είμαστε διαφορετικοί, μοναδικοί και έξυπνοι, είμαστε ακόμα ανθρώπινα όντα και αρχικά κρίνουμε με βάση την εξωτερική εμφάνιση του άλλου κάθε μέρα της ζωής μας. Τα ρούχα σας μπορούν να πουν τόσα πολλά για τον χαρακτήρα σας.
Ανεξάρτητα αν αυτό που φοράτε είναι καινούριο είτε παλιό, τακτοποιημένο ή ακατάστατο, σιδερωμένο ή όχι, μπορεί να σας κάνει να μοιάζετε με μία επαγγελματία που πάει σε ένα σημαντικό ραντεβού ή σαν μια φοιτήτρια που επιστρέφει από ολονύχτιο πάρτι. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που κατά πάσα πιθανότητα πάντα έχετε μαζί σας είναι η τσάντα σας. Είτε μια τσάντα ώμου, είτε ένας χαρτοφύλακας ή ακόμη το σακίδιο σας είναι πάνω όλα το εργαλείο που χρησιμοποιείτε για την μεταφορά των πραγμάτων σάς με σαφή και τακτοποιημένο τρόπο, αλλά έχει επίσης τη δυνατότητα να σας περιγράψει και δηλώσει κάποια στοιχειά του χαρακτήρα σας. Με τον ίδιο τρόπο που δίνετε προσοχή στα μαλλιά σας, έτσι πρέπει να δώσετε προσοχή στην τσάντα που φοράτε.

Τσάντες και η σημασία τους;                                                                

Μερικές φορές ακούμε τον ορισμό bagology, ο οποίος στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της εκμάθησης των τσαντών και βοηθάει τους ανθρώπους να κατανοήσουν καλύτερα, το σκοπό, αλλά και τη σημασία που φέρει κάθε τσάντα. Μπορεί το να βρείτε ανόητο ή κάτι που κανείς δεν το σκέφτεται, αλλά στην πραγματικότητα είναι αλήθεια. Οι μεγάλες εταιρείες μόδας το χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν τσάντες που είναι πιο κατάλληλες για μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων καθώς ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και το στυλ της μόδας τους. Για παράδειγμα, ένα σακίδιο-τσάντα πλάτης τύπου πουγκί μπορεί να πει ότι είστε άνθρωπος με ελεύθερο πνεύμα, κάποιος που έχει μια πιο χαλαρή προσέγγιση για τα περισσότερα πράγματα στην ζωή του, αντιθέτως μια λιτή καθαρά γεωμετρική τσάντα μπορεί να πει ότι είστε σε μια βιασύνη και ότι είστε άτομο που παίρνει τη δουλειά του αρκετά σοβαρά. Ενώ για τις κυρίες που επιλεγούν κρατάνε μια τσάντα φάκελο λέγεται ότι είναι περήφανες για την εμφάνισή τους.
Φυσικά, όλα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την εμφάνισή σας και μπορείτε πραγματικά να αναδημιουργήσετε την πρώτη εντύπωση που κάνετε στους άλλους, απλώς προσαρμόζοντας την επιλογή μιας γυναικείας τσάντας.